6 Mayıs 2017 Cumartesi

Kore Kozmetiklerinden Beyond Aqua Bloom Emülsiyon

Herkese merhaba
:)

Kore kozmetik ürünlerinin methini artık duymayanınız kalmamıştır.Elimden geldiğince doğal içerikli Kore Kozmetik ürünlerini kullanmaya çalışıyorum.Beyond da sonradan öğrendiğim ama kullandıkça daha çok sevdiğim Kore Kozmetik markalarından.Maskelerinden daha önceki bitenler yazılarımda bahsetmiştim ancak bu sefer uzunn bir süredir çok severek kullandığım Aqua Bloom Nemlendirici Emülsiyondan bahsedeceğim.


Cildimin kuruduğu ve hassaslaştığı malum Roaccutane döneminde, daha organik içerikli ürün ararken, Beyond mağazasındaki Demet Hanım'ın önerisiyle Aqua Bloom emüliyonu almıştım.Emülsiyonu bir çok Kore kozmetik markalarında rast gelmiştim merakıma yenik düşerek aldım.
 Emülsiyon; nemlendiriciden daha hafif yapılı, cildi asıl nemlendiriciye hazırlayan sıvı nemlendirici demekmiş.Ancak bu ürün normal ve yağlı ciltler için tek başına yeterli gelecektir.Özellikle yaz dönemi için nemlendirici arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.


Pompalı yapıda olması hijyenik açıdan oldukça iyi tasarlanmış.Yapısı adı gibi çok hafif, su gibi.Tüm yüzüme 2 pompa sürdüğümde cildim su içer gibi ürünü çekiyor ve ihtiyacı olan nemi sağlıyor anında.Ancak cildiniz çok kuruysa, kışın üzerine ekstra nem isteyebilir benden söylemesi.


İçerisinde hyaluronik asit ve C vitaminince zengin olan Kakadu eriği var.Ayrıca paraben içermiyor ve içerdiği ürünlerin bir kısmın Ecocert seritifikalı olması da tercih sebeplerinden.Cildimde herhangi bir irritasyona,kızarıklığa,sivilcelenmeye neden olmadı bu zamana kadar..Cildimle en iyi anlaşan ürünlerden oldu benim için.Dolasıyısıyla alerjik,kızaran ciltlere de önerilen bir seri.Kokusu inanılmaz taze, meyvemsi kokuyor.130 ml olduğumdan oldukça ekonomik.Alalı 10 ayı geçmesine rağmen %20 si duruyor ne kadar bereketli varın siz düşünün artık kızçeler.


Daha sonrasında mağazaya gittiğimde ürünün değiştiğini ekstradan içine ekstra nem sağlayan:Lotus çiçeği özü eklendiğini gördüm.Bittiğinde kesinlikle yeni versiyonunu almayı düşünğyorum.

Sevgiler..