2 Mayıs 2017 Salı

Dev Bitengiller Serisi-15

Herkese merhaba
:)
Uzun bir aradan sonra,dev bir bitengiller yazısıyla karşınızdayım.


Öncelikle bitirdiğim saç ürünlerinden başlayalım istedim.


1.Organix-Biotin&Collogen Şampuan: Kendisi favori şampuanlarımdan olur.Bu 3. kutuydu.Ara ara indirimde buldukça kendisine dönmeyi seviyorum.İyiki varsın Organix'cim.

2.Ducray Kelual Ds Şampuan: Kızkardeşimin sorunlu saç derisi için doktor vermişti.Ben de kullandım ara sıra.Ama çok da bir etkisini göremedik ikimiz de.

3.Fonex Saç Spreyi: En az kullandığım saç ürünü sabitleyici saç spreyidir kesinlikle.Bitmesi yıllarımı aldı gerçekten.Sabitlemesi, kokusu fena değildi ancak yola bununla devam etmiyorum.

4.Batiste XXL Volume Kuru Şampuan: Yıllardır ayıla bayıla kullandığım favorinin de favında kuru şampuanım.Hem saçın yağını alıyor hem de hacim veriyor hem de sabitleme işlevi görüyor.Dahası var mı?Yağlı saçlara kesinlikle tavsiyemdir.

5.Batiste Kuru Şampuan: XXL kadar olmasa da işimi gören, çantaya atmalık olukça pratik.

              Cilt Grubudan devam ediyorum şekerler.

6.La Roche Posay Effaclar H: Roaccutane döneminde kuru ve hassas cildime kullandım.Köpük yapıda.Ekstra kuruluk,hassasiyet oluşturmadı.Günlük olarak da her cilt tipi rahatlıkla kullanabilir.Alkolümsü kokusu dışında gayet sevdim.

7.Cyrene Yağlı ve Karma Ciltler İçin Tonik:Cildimin karmadan kalma zamanlarında kullandığım bir tonik.Bitmedi ancak kokusuna dayanamayıp aticiim kendisini.Tamam doğal ürünler forever ama o oku nedir sevgili kimyagerler.

8.Bioderma Sebium All Correcteur: Ayrıntılı yazısını blogumda yazmıştım.Yine bitiremeyip atmak zorunda kaldıklarımdan.Uzun süredir bende artık son kullanma tarihi geçmiştir.Yapısı, duruşu, sivilceleri kurutması güzel ancak rengi uymayınca olmuyor işte dostlar..

9.Pure Beuty CC Krem: Belediye dağıtıyormuşçasına bu ürüne sahip olamayn blogger yoktu bir aralar.Ben de o kervana katılmasaydım çatlardım tabi.Bitene kadar severek kullandım,kızarıklıkları ve renk eşitsizliklerini güzel kamufle ediyor.İçerisinde sim gibi ışıltılar var.Yağlı karma ciltlerde parlama yapıyor ama aydınlık cilt seven kuru ciltler rahatlıkla yazın severek kullanabilir.


10.Hidro Fungal Deodorant: Yaz aylarında deli gibi terleyen biri için gerçekten kurtarıcı.Bunu kullandığım zamanlarda kendimi güvende hissediyorum.Alkolsüz ancak pudralı bir ürün.Kışın daha temiz içeriklileri tercih etsem de kışı bu tarz tam korumalı ürünler kullanmak zorunda kalıyorum.İçeriği güzel deodorant önerenlerin ellerinden öperim.

11.Yves Rocher Bio Acıbadem Özlü Losyon: Çekilişte kazanmasam gidip alacağım bir ürün değildi ancak kullandıkça sevdim.İçeriği nispeten daha iyi olan vücut losyonu arayanlara tavsiye edebilirim.

12.Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı Losyon:Kokusundan her ne kadar hoşnut olmasam da yapısı ve pompalı ambalajını çok sevdim.Duştan çıkınca pıt pıt iki dakikada sürüyorum.Üşengeçlere birebir.

13.Isana Karpuzlu Tıraş Köpüğü:Kokusuna,rengine bayılıyorum.Yenisi mutlaka alınacak.

14.The Body Shop Shea Body Butter: İşte dünyanın en kalıcı nemli tutan vücut kremi.Yapısı oldukça kalın ancak kolayca cilde yediriliyor.Kokusu desen muhteşem zaten.Kuru ciltlilere ve Roaccutane kullananlar şiddetle ve hiddetle öneririm.


15.Maybelline Push Up Angel Maskara: İlk aldığım zamanlarda kendisini instagramda paylaşarak b*k atmıştım.Yapısı çok ıslak gelmişti.Kirpiklerimi yapıştırmıştı, sen misin bunu yapan sinirlenip kutuya atmıştım.Bitenlerin fotosunu çekerken bir baktım içinde var.Hadi sana son şans vereyim şu kerataya dedim.Biraz kuruyunca tadından yenmez bi maskara oldu.Takma kirpik etkisi gibi yapıştırmadan tek tek uzattı kirpiklerimi.O zamandan beri favorim.

16.Pastel Waterproof Maskara: Suya karşı dayanıklı maskara dediğin böyle olur işte.Tatilimin göz bebeği, her sürdüğümde sorulan caanım lacivert maskaram.Havuza balıklama atlayım ama maskaram kirpiklerimden atlamasın isteyenler sevecektir.

17.Max Factor Velvet Volume Maskara:Normal versiyonu sanıp aldığım ama fos çıkan bir maskara.Doğallıktan hoşlananlar bir nebze sevebilir ama sürseniz de sürmeseniz de çok bir fark yok.

18.Rimmel Brow This Way Kaş Maskarası: Bitenlerimin olmazsa olmazı der susarım.

19.Essence I Love Trend Nude Oje:Duruşu, yapısı güzeldi ancak ve ancak çabuk kurudu.

20.Le Petit Marseillais Onarıcı Dudak Balmı: Hiç de bile onarmıyor kızlar.Sadece ağır kokusuyla nemlendiriyor.

21.Yves Rocher Vanilyalı Lip Balm: Çok tatlış kokusunun yanında nemlendirmesi de güzeldi.Tekrar alınabilir.

Kore maskelerine geldik kızlar

22.Pco Maske: Maskenin tam adını yazmadım okur okumaz ıykk demeyin diye :) Koyun plesentalı ama öyle kötü bir kokusu yok kızlar.Cildim çok çabuk emdi maskeyi, nemlendirmesi, parlatması güzel ancak cildi aydnlamasını, lekelere faydasını anlayabilmek için 12'li setini kullanmak lazım.Dermoroller sonrası cilde çok iyi geldiğini duymuştum.İlerde tekrar alınabilir.

23.Holika Holika Before Sleep Maske: Ankara'daki mağazası kapanmadan önce almıştım.Holika Holika maskelerinin en sevdiğim kağıtmaskeler olduğunu söyleyebilirim.Sauna sonrası maskesinin hastasıyım.

24.Beyond Intensive Ampul Make-Multivitamin:Kuru ve normal ciltlere önerilebilecek güzel bir maske.Diğer çeşitlerini de deneyeceğim.

25.Missha Herb in Nude Maske: Roaccutane dönemi fazlaca kuruyan cildime bu maskeyi önermişlerdi.Ancak Missha bu nem olayını fazlaca abartmış.Yapısı o kadar sulu ki; kullanırken sağa sola sıçraması çok olası.Çok aşırı kuru ciltler dışında ağır bir maske bence.Sevemedim.

26.Missha Pure Source Pocket Pack-Pearl: Cildi aydınlatmayı ve nemlendirmeyi vaat eden uyku maskesi.Severek kullandım ancak tekrar aldıracak kadar bir etki bırakmadı bende.

27-Missha M Perfect Cover BB Krem(tester): Kuru cildimle çok anlaşamadılar kurulukları daha çok gösterdi.Tam boyunu almam

27 biten ürün sonrası ben de bitmiş bulunmaktayım.Okuyan takipçilerime en iyi okur ödülünü taktim ediyor, sevgilerimi sunuyorum..