23 Aralık 2016 Cuma

La Roche Posay Kerium DS Krem

Herkese merhaba
:)

Geçenlerde sivilce tedavisine rağmen yüzümde kuruluğun ve pullanmanın devam ettiğinden bahsetmiştim.Bu nedeniyle ne sürersem süreyim yüzüme (bb krem,fondöten v.b)  o pul pul görüntünün önüne geçemiyordum.Tedavim bitmesine yakın La Roche Posay'ın Kerium Ds kremi geçti elime.Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Artık yazılmaya hazır.



La Roche Posay Kerium Ds Seboreik dermatitin sonucu olarak pullanma, kızarıklık ve aşırı (sebum) yağlanma görülen ciltler için üretilmiş bir krem.Pullanma karşıtı yatıştırıcı yüz bakımı termal dermobiyotik olarak geçiyor.Vaatleri arasında: 

  • Kızarıklık ve pullanmayı uzun süreli nötralize eder 
  • Cildin eski rahatlığına kavuşmasına yardımcı olur.
  • Epidermal duvarın onarılıp cildin savunma sisteminin güçlenmesinde destek sağlar.
  • Yinelemeye karşı 6 haftaya kadar etkilidir.

İçeriğini merak edenler için içerik listesi:


Ürünün su gibi çok hafif bir yapısı var.Aşırı nemlendiren ağır yapılı kremlerden değil.Bu ürün cilde nem vermekten çok; kuruluk ,pullanma,yağlanma v.b  için üretilmiş.Yani bu ürünü kuru ciltler için üretilen nem bombası kremlerden değil.
Ciltte çok çabuk emiliyor.Cildime sürdüğümde kuruluk,pullanma ve elastikiyet kaybını çok iyi nötralize etti.Ve en önemlisi harika bir baz oldu. Fondöten,bb krem gibi ten ürünleri bu güzelim Ds krem sayesinde artık kabuk kabuk durmuyor.Son zamanlarda T bölgemde artan sebumu da yarı yarıya indirdiğini söyleyebilirim.Benim memnun kaldığım bir ürün oldu.

Beni LRP kerium krem'i tanıştıran Dermokozmetika oldu.Cilt tipime uygun olarak seçildi.Kuruluk,kızarıklık ve aşırı sebum problemi olan ciltlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Sevgiler..