29 Şubat 2016 Pazartesi

Portakal rengi.com

Herkese merhabalar
:)

Dermokozmetik ürünleri kullanmayı ve yeni markaları denemeye bayılıyorum.Aynı zamanda yeni online dermokozmetik siteleri keşfetmeye de..Ben alışverişimi genellikle online siteler üzerinden yapıyorum.Hem daha kolay hem daha uygun oluyor.Hem de ürün kapıma kadar geliyor.
Kullandığım ürünün verdiği güven dışında dermokozmetik ve kozmetik alışverişimi yaptığım online alışveriş sitesinden de aynı güveni beklerim.Bugün sizlere bu konuda güvenle online alışveriş yapabileceğiniz Ankara kuruluşlu olan portakalrengi.com' dan bahsedeceğim.

Sitede dermokozmetikten makyaj ürünlerine,ağız ve diş bakımı ürünlerinden medikal ürünlere,  güneş koruyucu ürünlerden saç ve vücut bakımına kadar birçok tanınmış markanın ürünleri mevcut.
Ayrıca çok karışık olmayan ,basit tasarımıyla aradığımızı kolayca bulmamızı sağlıyor.Başta benim en çok sevdiğim aynı zamanda en çok tercih edilen dermokozmetik markalar olan Bioderma,La roche Posay ve Avene olmak üzere bu markaların dışında Ddf, PericoneMD, Lierac, Ducray gibi tanınmış dermokozmetik markalar da satılıyor.

Sitede kredi kartı ile alışverişlerinizi güven içinde yapabileceğiniz SSL sertifikası ile korunuyor.Ayrıca Paypal ile ödeme imkanı da var.


Portakalrengi.com'da  merak ettiğim ünlü Amerikan markası olan Isis Pharma ürünleri de satılıyor.Isis pharma Aha içerikli Secelia serisi, leke kremleri ve özellikle cildi ölü hücrelerden arındırıp,nazikçe soyarak leke açmayı vaat eden serisi Isis Pharma Unitone 4 ile de oldukça iddialı bir marka.




Sitede Isis Pharma markasının Unitone 4 serisi lekeli bir cilde sahip olan biri olarak oldukça ilgimi çekti.Özellikle de en çok dikkatimi çeken ürünleri  Isis Pharma Unitone 4 Koyu Renkli Cilt Lekeleri İçin Krem ve Isis Pharma Unitone 4 Hızlı & Etkin Leke Açıcı Programlı seti oldu.

Isis Pharma Unitone 4 Koyu Renkli Cilt Lekeleri İçin Krem renk açıcılarla melanin üretimini sınırlandırmayı ve ciltteki renk düzensizliğini düzeltmeyi hedefliyor.



 Isis Pharma Unitone 4 Hızlı & Etkin Leke Açıcı Programlı set ise; 3'lü etkisiyle hem leke oluşumunu önlemeye hem de lekelenmeyi azaltmayı, hasarlı cildi onarmayı hedefliyor.İkisi de kafama yatan ürünler oldu.Sivilce tedavim sonrası bu seriyi almayı düşünebilirim.


Portakalrengi.com'da her iki ürünü de %15 indirimle kargo bedava olarak alabilirsiniz.


2 yorum:

  1. ellerdeki lekeleri de giderir mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu saydığım ürünler cilt için fakat el ve vücut için olan kremleri de var :)

      Sil

"YAZIN YAZIN HİÇ ÇEKİNMEYİN. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ "