20 Temmuz 2015 Pazartesi

Flormar Pore Minizer- Gözenek Küçültücü Baz

Herkese merhaba
:)
Maumunuz yaz gelince makyaj yüzde şişede durduğu gibi durmuyo, akıp gidiyor.Şapır şapır terle beraber kusuyor.Durum böyle olunca biz de bb krem yada fondötenimizi daha kalıcı hale getirmenin yollarını arıyoruz.İşte o yollardan biri de makyaj bazı.



Flormar'ın iki çeşit bazı var.Biri şeffaf diğeri ise ten rengi.Ben cilt kusurlarım olduğu için renkli olanını aldım.
Bazın renkli olması sizi şaşırtmasın.Bb kremler gibi bir örtücülüğü yok sadece çok ufak mimik çizgilerini ve gözenekleri kapatmayı hedefliyor.


Bazın silikonumsu bir yapısı var.Daha önce hiç yüz bazı kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama yapısı biraz yağlı geldi bana.Cildi matlaştırmıyor bana göre.


Ancak gözenek görünümünü küçültmede başarılı buldum.Özellikle burnumdaki gözeneklerin görünümünü hafifletti.
Etkisini elimdeki gözeneklere uygulanmış halinden de görebilirsiniz.
Ayrıca bunu sürü cilt makyajımı yaptığımda daha pürüzsüz bir cilt elde ediyorum.

Flormar Pore Minizer
Cilt makyajın kalıcılığını arttırma konusunda mükemmel olduğunu söyleyemem ama fondötenin cildimde normalden biraz daha uzun süre kaldığını gözlemledim.Ama parlamaya bir etkisi yok kesinlikle.



Gözenekleri küçültmek,cilt yüzeyini düzgünleştirmek isteyenler için güzel bir baz.Ancak cilt makyajının kalıcılığını arttırmak isteyenleri fazla tatmin etmeyecektir.

Fiyatı 25 tl fakat şuan Flormar'ın sitesinde %70 indirimle 7.5 tl.Bence gözenek problemi olanlar bu indirimi kaçırmasın.

Sevgiler..