29 Haziran 2014 Pazar

Bitengiller#5

Herkese merhaba
:)
Bitengiller serisinin 5. yazısıyla beraberiz.Bu sefer bir önceki kadar çok ürün bitiremedim.Ama yine  bitirdiklerimin  beni tatmin ettiğini söyleyebilirim.


Önce toplu hatıra fotoğrafı, sonra da tek tek yakın kadraja alalım.


1.Bio True Lens Solüsyonu:Devamlı kullandığım, sevdiğim bir sölüsyon.Kapağını değiştirmişler.Değiştirmeseler daha iyiymiş hiç sevmedim bu yeni kapağı.Çok çabuk kırıldı.
2.Bee Beauty Coconut&Vanilla Duş Jeli:Kokusuna hastayım.Kışın mutlaka 1 tane bitiririm.Yazısı için tık fık.
3.Bioderma Sebium Temizleme Jeli:Yağlı ve karma ciltler için güzel bir yıkama jeli.İçerisinde deterjan ve türevleri yok.Benim en çok sevdiğim kısmı pompalı olması.Siyah noktalarıma ve sivilcelerime bir etkisini göremedim.Benim için Loreal'in temizleme jellerinden bir farkı yok.Yazısını şurada yazmıştım.
4.Nivea Duşta Vücut Kremi:Bendeki normal ciltler için olanıydı.Yazın genelde sabahları duş aldığım için benim için çok pratik bir ürün oldu.Sür,durulan,çık.Kışın nemlendirmesi benim kuru cildime yeterli gelmedi ama normal ciltlere yeterli gelecektir.Kuru ciltler için olanı mutlaka alınacak.



5.Totex Saç Serumu:2 yıldır bir türlü bitirememiştim.Güzel bir serumdu ancak baydı beni.Başka bir seruma çoktan yelken açtım.
6.Lee Stafford Kuru Şampuan:Bu seyehat boy kuru şampuanı çantamda taşıyorum.Her ihtiyaç duyduğumda hemen sıkıveriyorum.Küçücük pembiş şisesiyle sizce de çok şirin değil mi? Çok mükemmel bir kuru şampuan değil ama kokusunu seviyorum.Muhtemelen yine alacağım.
7.Lush Big Şampuan:Ayrıntılı yazısını şuracıkta yazmıştım.Fiyatı biraz pahalı fakat çok çok bereketli.1 yılda anca bitirebildim.Tabi bunda başka şampuanlarla dönüşümlü kullanmamın da etkisi var.
Etkisini gördüğüm 2 günde yağlanan sönük saçlarımı 3 güne çıkartıp hacim verdi.Bence verilen parayı hakediyor.Kendisine o kadar alışmıştım ki bittiğinde boşluğa düştüm resmen.
İlerleyen zamanlarda tekrar almayı düşünüyordum fakat aldığım duyuma göre Lush, Türkiye piyasasından çekilecekmiş



8.Cecile Far Paleti: İlk aldığım paletlerden biriydi.Adamlar ışıltı olayını abartıp simi boca etmişler sanki.Yapısı pütür pütürdü yaymak için uğraşmak gerekiyor.Kız kardeşimin hüsranına uğrayıp gazi oldu.Bir süre kıyamadım atmaya.Öyle yaralı halde1-2 yıl kaldı çekmecemde.Can çekişmesine daha fazla dayanamadım ve kendisini atıyorum.Aman sakın almayın.
9.Rival de Loop Göz Makyajı Temizleyicisi: Ucuz diye denemek için almıştım.Makyajda hata yaptığımda kulak pamuğuna döküp kullanılmaktan daha ötesine gidemedi.Göz makyajını çıkarmada başarılı bulmadım.Kokusu da artık değişince fırsat bu fırsat, atıverdim kendisini aşağıya.
10.Essence Long Lasting Göz Kalemi-Hot Chocolatte: Ahh bundan kaç tane bitirdiğimi saymaya parmaklarım bile yetmedi(abartma be).Bir kalem hem bu kadar yumuşak hem bu kadar güzel renk veren hem akmayan hem de bu kadar ucuz olur.O kadar doğal duruyor ki müptelası oldum.Gördüğünüzde hiç düşünmeden (d)alın kızlar.Essence long lasting göz kalemlerinin aytıntılı yazısını okumak için tık fık.


11.Cala Aloe Vera'lı Makyaj Temizleme Mendilleri:Ben bu mendilleri daha çok rimelimi çıkarmak için yada çok üşendiğimde makyajımı çıkarmak için kullanıyorum.Yapısı ıslak,öyle çok çabuk kurumuyor, kokusu da hoş.Bittikçe alıyorum.
12.Neutrogena Norveç Böğürtlenli Vücut Kremi(tester):Norveç böğürtleni nasıl kokar bilemem ama bu bildiğiniz salatalık kokuyor.Nemlendirmesi fena değildi.
13.Flormar Beyaz Oje:Numarasını yazmayı unutmuşum.İğrenç bir ojeydi.Rengini vermesi için 3 4 kat sürmek gerekiyor o zaman da hiç de kurumuyor.Tırnaklarımda kurumadan kendisi kurudu.Çöpü boylamasın da napsın?



Evet hanımlar benim bu ay bitirdiklerim bu kadardı.Umarım sizin için ufak da olsa yol gösterici olmuştur.

Sevgiler